Ben je na wat je gelezen, gezien, gehoord en misschien zelfs gedaan hebt, enthousiast geworden over de trainingen? Heb jij passie voor kinderen en hun gevoelens en emoties en wil je ze beter begrijpen en er praktisch mee aan de slag?

Heb je minimaal MBO 4 nivo? En ben je werkzaam met kinderen of jongeren? Dan kun je je inschrijven voor de opleiding Gevoelstrainer 1 (3 dagen)

Wil je daarna ook het programma All About You kunnen geven (meiden 12-16 jaar)? Dan kun je verder met Gevoelstrainer 2.

De trainingsdagen kenmerken zich door een afwisseling van theoretische kennis/inzichten met praktische lessen en is er ook op gericht zelf de 10 lessen van de trainingen te doorlopen en te ervaren wat het met je doet. Zo wordt de training dubbel “geborgd”. In je lijf en in je hoofd! Daarnaast is er tijd en ruimte voor bewustwording van jezelf als trainer en je eigen gevoelens en emoties.

Een uitgebreide syllabus maakt onderdeel uit van het cursus pakket en humor zal zeker niet ontbreken tijdens de cursusdagen

Praktisch
* 725,00 euro voor Gevoelstrainer 1 (dit is inclusief syllabus, werkboek en draaiboek voor de trainers en gebruik van materialen tijdens de cursusdagen en gratis vermelding/lidmaatschapskosten op de website voor het 1e jaar).
* De cursus wordt afgesloten met een certificaat. Dit is geen train-de trainer certificaat. Registratie punten voor FVB zijn in aanvraag.
* 225,00 euro voor Gevoelstrainer 2 (incl. werkboek en draaiboek voor de trainers, gebruik van materialen en vermelding/lidmaatschapskosten op de website voor het 1e jaar).
* Ook dit wordt afgesloten met een certificaat; Dit is geen train-de trainer certificaat.
* Beide cursussen kunnen bij voldoende deelnemers op locatie worden georganiseerd
* Opgave via aanmeldformulier, maar mailen of bellen mag ook.

Het is mogelijk om na het volgen van de cursussen supervisie uren te ontvangen (85,00 euro per/uur).
We kunnen dit zeker aanraden als je start met het geven van de trainingen.

Werkboeken
Het is verplicht om de werkboeken die gebruikt worden tijdens de training, af te nemen bij gevoelstraining.nl. We willen heel graag de uniformiteit in onze trainingen behouden zodat de training op elke locatie in Nederland wordt gegeven op een zelfde wijze en vinden het ook belangrijk dat de trainers de verbinding met elkaar voelen en weten dat ze ergens voor staan.

Wil je de uitgebreide voorwaarden van de opleidingsstructuur ontvangen, neem dan contact met ons op. Ook voor prijsopgave van de werkboeken kun je contact opnemen.

Neem contact met ons op

Meer informatie of inschrijven? We horen het graag via de mail.

Contact

Gevoels trainingen
Judy 06 15 264 384 • Dineke 06 40 196 949
info@gevoelstrainingen.nl