Judy

Mijn naam is Judy Heikoop en ik woon met mijn man Pieter in Breda. Ik ben mijn carrière gestart in het onderwijs. Daar ervaarde ik dat kinderen het beste leerde als ze emotioneel en fysiek goed in balans waren. Maar hoe kon ik dat bewerkstelligen? Ik besloot om het roer om te gooien en de opleiding tot psychomotorisch therapeut te doen. Hier leerde ik over de samenhang tussen lijf, gedachten en gevoel. En ook hoe je daar positieve invloed op uit kan oefenen. Handig voor mezelf én voor de kinderen die ik zou gaan zien binnen mijn praktijk Buutvrij Therapie.

‘Het Gevoel Xtra Cool’ was voor mij een eye-opener over hoe we kinderen wel leren rekenen en zwemmen, maar weinig leren over gevoelens en emoties. In de cursus tot gevoelstrainer en ook in het ontwikkelen van All About You heb ik veel geleerd over mijn eigen gevoelens en hoe deze me laten merken hoe het met me is. Zo voelde ik steeds beter wat bij me past en vooral wat niet bij me past. Dat gun ik kinderen en jongeren ook, zonder je gezonde verstand te verliezen natuurlijk!

In balans zijn met alles van jezelf; gevoelens, gedachten, uiterlijk, fysieke gesteldheid en nog veel meer, daar gaat het voor mij om. Een reis die heel je leven duurt! Ik reis graag een eindje met je mee.

Contact

Gevoels trainingen
Judy 06 15 264 384 • Dineke 06 40 196 949
info@gevoelstrainingen.nl