Carolien

Hallo! Ik ben Carolien Jansen, 41 jaar, getrouwd met Tycho en woon in een fijn dorp vlakbij Dordrecht. Sinds 2015 mogen wij zorgen voor twee pleegkinderen. Wij hopen hen een goede basis te kunnen geven om op te groeien en zich te ontwikkelen.

Ik ben mijn loopbaan begonnen in de kinderopvang, later ben ik omgeschoold tot kraamverzorgster. Zo heb ik mee mogen kijken in de ontwikkeling van kinderen vanaf de geboorte tot en met de overgang naar het voortgezet onderwijs. In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan met traumasensitief opvoeden en inzicht gekregen in de ontwikkeling van hechting.

Als ouders en verzorgers is het fijn als je ondersteuning en begrip krijgt, zeker als kinderen meer zorg nodig hebben. Het is mooi als kinderen hun eigen route kunnen volgen. Het was bijzonder deze ontwikkeling de afgelopen jaren bij onze pleegkinderen te zien. Ik ben dankbaar daar getuige van te zijn geweest, maar heb ook ervaren hoe belangrijk het is de juiste handvatten (in hulp en begeleiding) te krijgen. Die handvatten hebben wij aangereikt gekregen vanuit ‘ouder-en-kind-begeleiding’ vanuit pleegzorg en therapie.

Sinds kort ben ik Praktijk Ontkiem gestart. Vanuit mijn eigen praktijk kan ik kinderen coachen en hun ouders en verzorgers begeleiden. Als gevoelstrainer doe ik dat in de training ‘Gevoel Xtra Cool’.

Vanuit mijn eigen ervaring en (opgedane) kennis wil ik kinderen handvatten meegeven in hun jonge leven. En zo een zaadje te planten, zodat ze hierdoor kunnen ontkiemen, groeien en bloeien!

Contact

Gevoels trainingen
Judy 06 15 264 384 • Dineke 06 40 196 949
info@gevoelstrainingen.nl