Mariëlle

Hallo, mijn naam is Mariëlle Veldwijk en ik woon samen met mijn gezin in Epe. Ik werk in het basisonderwijs als intern begeleider.

In 2009 ben ik begonnen als leerkracht in het reguliere en speciale basisonderwijs. Al snel ben ik naast het lesgeven de opleiding voor intern begeleider gaan volgen en heb ik daar inmiddels 8 jaar ervaring in.

Van jongs af aan was het voor mij al duidelijk dat ik werk wilde doen waarij ik in aanraking zou komen met kinderen en waarbij ik ze vooral een stapje verder kon helpen. Ik geniet erg van het in kaart brengen van wat kinderen nodig hebben, met daarbij vooral ook oog hebben voor de gevoelens en ervaringen die de kinderen in hun soms jonge jaren al hebben opgedaan. De gesprekken die daaruit voortkomen met ouders en leerkrachten, daar geniet ik van.

De opleiding voor Gevoelstrainer bevestigde mijn gevoel dat het heel belangrijk is om je bewust te zijn van je gevoelens en emoties om zo verder te kunnen ontwikkelen op meerdere vlakken. Heel interessant en vooral ook fijn om dit tijdens de opleidingsdagen ook zelf te ervaren en te voelen en super fijn om te zien dat kinderen zichzelf daardoor steeds beter leren kennen en in hun kracht gaan staan!

Contact

Gevoels trainingen
Judy 06 15 264 384 • Dineke 06 40 196 949
info@gevoelstrainingen.nl