Judith

Ik ben Judith Jansen, 35 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Zutphen. Sinds 2004 ben ik werkzaam in de jeugdhulpverlening. Ik heb de opleidingen SCW, SPH en PMT afgerond!

Als activiteitenbegeleidster ben ik gestart bij Commujon te Borculo, onderdeel van de Leo Stichting Groep, vervolgens heb ik gewerkt als pedagogisch hulpverlener op een jongensgroep bij Intermeto Eefde. Momenteel ben ik binnen de JeugdzorgPlus bij Intermetzo Eefde werkzaam als Psychomotorisch therapeut en als consulent Brains4use.

Mijn drijfveer binnen de jeugdzorg is dat ik jongeren verder wil helpen in hun ontwikkeling. Ik wil tot de kern van hun problemen komen en vandaaruit werken gericht op de toekomst. Samen kijken naar de kwaliteiten en deze versterken en hetgeen hen belemmerd verminderen. De PMT-module All About You sluit daar mijn inziens naadloos op aan! Je wordt je meer bewust van je gevoelens en van je emoties. Ik wil jongeren in hun kracht zetten zodat ze met meer lichaamsbewustzijn, met meer veerkracht en bovenal met meer plezier in het leven staan!

Contact

Gevoels trainingen
Judy 06 15 264 384 • Dineke 06 40 196 949
info@gevoelstrainingen.nl