“All About You” is de gevoelstraining speciaal voor meiden tussen de 12 en 16 jaar en is gericht op meer zelfkennis en -bewustwording. Er verandert namelijk een hele hoop in deze levensfase. Je lijf verandert, je wisselt van school en misschien van vriendengroep en van interesse. Daarnaast krijgen ouders een andere rol. Ze zijn nog wel belangrijk, maar er komt ook ruimte voor wat jij ZELF belangrijk vindt.

Met al deze veranderingen is het heel logisch dat je soms niet goed weet wat je wil of kan. Keuzestress, somber zijn of prikkelbaarheid zijn allerlei uitingen die passen bij verandering. Maar soms kan dit onhandig zijn. Bijvoorbeeld in de communicatie naar ouders of naar school. En het is natuurlijk niet prettig om je somber of verdrietig te voelen.

Bij “All About You” leren meiden zichzelf weer kennen. Zowel op fysiek, mentaal als emotioneel niveau. Hoe beter je jezelf leert kennen, hoe beter je weet wat goed voor je is. In 10 lessen komen allerlei thema’s naar voren als ‘zelfzorg’, ‘grenzen stellen’, ‘gevoelens beheren en uiten’, ‘jezelf sterk denken’ en ‘groepsdruk’. In de lessen zijn we vooral veel aan het DOEN. Dus houd je van bewegen en wil je ook assertiever worden, zelfbewuster en stevig in je schoenen staan, dan is “All About You” wat voor jou!

Praktisch

  • De training bestaat uit 10 lessen van een uur
  • De training kost 475,- per deelnemer (3-6 deelnemers) en 425,- bij een groep van 7-10 deelnemers
  • In een aantal gemeenten wordt de training vergoed, zoals in regio Dordrecht. Neem gerust contact op voor meer informatie

Neem contact met ons op:

Contact

Gevoels trainingen
Judy 06 15 264 384 • Dineke 06 40 196 949
info@gevoelstrainingen.nl