Wil jij groeien op persoonlijk en zakelijk gebied? Wil jij jezelf door ontwikkelen? Groei is de gevoelstraining voor
volwassenen.

In deze 2 daagse cursus wordt je uitgedaagd om jouw eigen gevoelens en emoties te ervaren in relatie tot jouw referentiekader
en jouw persoonlijke behoeftes. Groei geeft aandacht aan hoe jij in het leven wil staan, hoe jij gezien wil worden in je werk en hoe je keuzes kunt maken die bij je passen.

Voor wie
Groei is er voor mensen die werkzaam zijn in het onderwijs, gemeentes, bedrijven en organisaties die veel werken vanuit systemen en regelgeving. Voor mensen die veel verantwoording op hun bordje hebben liggen en daardoor soms in conflict komen met eigen emotionele behoeftes. Voor mensen die het lastig vinden grenzen aan te geven, een functie of rol hebben die niet altijd goed voelt. Maar ook voor mensen die dreigen een burn out op te lopen en moeders die niet goed meer weten hoe ze alle ballen in de lucht moeten houden.

Groei is er voor mensen die op zoek willen naar wie ze nu zijn en willen ontdekken waarin ze zichzelf tekort in doen. En tegelijkertijd willen ontdekken hoe je zuiver en betrouwbaar kunt zijn naar jezelf zonder anderen tekort te doen en plezier in je werk of relatie kunt behouden.

Opbouw cursus
Voorafgaand aan de training vindt er een inzichtgesprek plaats waarin je gaat onderzoeken wat jouw motivatie is voor deelname aan de training. Een vragen lijst en drie korte testen maken hier onderdeel van uit. Zowel op de eerste als op de tweede dag van de training ga je door te horen, te voelen, te ervaren, te zien en te doen antwoorden ontdekken op jouw vragen en ga je de diverse “lagen” ontdekken van je persoonlijkheid. De training biedt een grote variatie aan ervaringen en vindt zowel binnen als buiten plaats. Soms in de stilte en soms juist in de drukte. Soms ervaar je in je eentje en soms met elkaar.

Op de tweede dag starten we met een kort persoonlijk coachingsgesprek om de stand van zaken van dat moment helder te
hebben en zo nodig je eigen doel bij te stellen. Er wordt gewerkt met verschillende methodieken en vanuit verschillende
invalshoeken. Juist door die diversiteit zul je ontdekken hoe je de kracht van jouw eigen gevoelens en intuïtie kunt laten
groeien en kunt inzetten.

Praktisch

  • De training bestaat uit 2 dagen waarin per dag 5 ervaringsgerichte thema’s naar voren komen en 2 theoretische
    blokken. Het avondblok bestaat o.a uit evaluatie van de dag.
  • De training kost 725,00 euro (incl lunch en lesmateriaal en excl.BTW) Overnachten is aan te raden en wordt aangeboden
    tegen meerprijs en passend bij de training.

Neem contact met ons op:

Contact

Gevoels trainingen
Judy 06 15 264 384 • Dineke 06 40 196 949
info@gevoelstrainingen.nl