Hier vind je informatie over kinderen, jongeren en volwassenen en hoe zij leren zich te ontwikkelen in het omgaan met gevoelens en emoties. Want dat ons gevoelsleven grote invloed heeft op ons welzijn, onze gezondheid, relaties en succes, daar kunnen we niet meer omheen.

Op gevoelstrainingen.nl vind je gedegen gevoelsprogramma’s die efficiënt toe te passen zijn in gemeenten, scholen, praktijken en bedrijven. Ontworpen door professionals met kennis, passie en know-how staan de programma’s zeer nauw bij de levensthema’s van de betreffende doelgroepen en bieden de trainingen zowel in preventief als in behandelend opzicht een sterke meerwaarde in het zorgaanbod.

Gevoelstrainingen.nl biedt gecertificeerde trainers, efficiënte programma’s en praktische werkboeken voor kinderen, jongeren en volwassenen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot opleiding van gevoelstrainer 1 en 2. Zowel op locatie als ‘in the house’.

Nieuwsgierig naar wat gevoelstrainingen.nl voor u kan betekenen? Neem gerust een kijkje op onze site of neem contact met ons op.

Contact

Gevoels trainingen
Judy 06 15 264 384 • Dineke 06 40 196 949
info@gevoelstrainingen.nl